MAROOCHY RIVER | Tropical Retro

13 PHOTOS

Originally this house was dark and very dingy, with a unique yellow and purple colour scheme! The layout of house was also not workable for our client’s family. However, it was purchased because it was in the right location, and we knew we could fix everything else!

Open plan living with a modern yet practical style were critical factors for this Sunshine Coast family. We opened the space up to combine living, dining and kitchen making it more practical for this family. By removing the wall that divided the kitchen and dining area from the main living area, we not only allowed more light to flow in through the space it also opened up the fantastic view that could now be appreciated from the Kitchen. The functionality of the Kitchen was hugely improved by the new design adding more useable storage.

We discussed the furniture layout out, and organised for a custom sofa and bench to be made to complete the living room.

“We needed somebody to have a bit of a vision and help us open it up and make it a light and bright family home. Hilary listened and interpreted the brief accurately. She brought new ideas to the project. I had some ideas in my head but she offered so much more. And we put them together. Without Hilary, I wouldn’t have achieved the results that we now have”

G.Stanlake